Skip to content

Rock

8 thoughts on “ Магија - Toše* - Ако Ме Погледнеш Во Очи (CD, Album)

  1. -Реков дека ако договорот се изгласа и ратификува, тогаш многу многу тешко може да се смени. Самиот договор не предвидува процеси на промени, туку само контрола на спроведувањето.
  2. Ако не ја знаете, да ве запознаеме со Кендис. Прави голем ремет во идеолошкиот алгоритам на нејзините политички противници. Кендис Овенс е млада, паметна, црна и - конзервативна.
  3. Искам да ме почувстваш, да не ме убиеш Кажи, че не е свършило всичко за нас Ако знаеше как броя часовете Като рани на тялото ми Дълго не съм те виждал и ако не дойдеш, чувствам, че ще.
  4. Откако минува одредено време заедно со својата нова менаџерка Лилјана Петровиќ снимајќи во студио во Атина, Грција, Тоше го пушта во продажба својот трет албум "Ако ме погледнеш во очи.
  5. Новото cd на Тоше на миксање во Загреб 5. ју­ли - Но­во­то cd на То­ше Про­е­ски за ма­ке­дон­ски­от и бал­кан­ски­от па­зар е комп­лет­но сни­ме­но, и де­но­ви­ве во За­греб, под буд­но­то око на Ни­кша Бра­тош, се.
  6. Добро бе, што ќе ти е магија за да умреш од жива!? Ај голтни некоја голтка hcn или nacn и бум: имаш смртоносна магија. ` п.с: ме мрзеше имињата да им ги пишувам. (идиот).
  7. Mar 15,  · поезија, мои песни, мои препеви на светски познати песни и мои препеви на сите сонети на Вилијам Шекспир.
  8. Ако сте биле дете или тинејџер во тите сигурно ги знаете овие песни бидејќи постојано вртеа на радио и на ТВ. Да, тогаш така се слушаше музика.

Leave a Comment